Medicina zilelor noastre a evoluat intr-atat incat, daca stramosii nostrii ar fi avut cea mai mica idée ca bolile care in trecut erau fatale, vor putea fi vindecate acum doar cu simple pastile, ar fi facut cu siguranta tot posibilul sa inventeze un dispozitiv dedicate calatoriei in timp. Din pacate, pana in momentul de fata cel putin, predecesorii nostri nu s-au bucurat de aceleasi tehnologii miraculoase care ne sunt noua atat de utile astazi.

helpCu siguranta, trebuie in primul rand sa le fim recunoscatori cadrelor medicale, fara de care, toata tehnologia din lume ar fi de prisos. Probabil esti una dintre persoanele care au ca scop principal salvarea vietilor si, in acest caz, tinem sa iti multumim pentru ca ti-ai dedicat viata persoanelor din jurul tau. Mai mult decat atat, in afara recunostintei noastre profunde, dorim sa iti prezentam S.C. Help Devices S.R.L., compania care iti pune la dispozitie o gama larga de instrumente medicale, pentru a-ti face mai usoara viata atat tie, cat si pacientilor pe care ii ai in grija.

Astazi, dorim sa iti vorbim despre goniometrele medicale din inox. Dupa cum iti poti da seama inca din denumire( “gonia” insemnand unghi iar “metron” insemnand masura), goniometrul medical este un instrument cu ajutorul caruia vei putea masura atat unghiurile (cum ar fi cele ale fetei sau ale craniului), cat si amplitudinea miscarilor unor diferite articulatii. Acest instrument medical utilizat pentru diagnosticare are o importanta destul de mare, fiind folosit de o gama larga de practicanti ai medicinei , cum ar fi fizioterapeutii si chiropractorii, pentru a testa si evalua o disabilitate intervenita in urma unui accident s.a.m.d.

Goniometrele medicale oferite de firma Help Devices Activ sunt in mod garantat superioare din punct de vedere calitativ, considerand ca sunt confectionate din inox ( si nu alte materiale a caror durata de viata este estimata a fi cu mult mai scurta; de exemplu, plasticul ), acestea se bucura de o rezistenta indelungata. In plus, goniometrele medicale din inox iti sunt oferite in seturi de cate 6 piese, astfel incat raportul calitate pret iti va fi in mod sigur convenabil.

Iti doresti instrumente si echipamente medicale profesionale de calitate si avantajoase  in ceea ce priveste pretul?  Echipa Help Devices Activ va sta la dispozitie cu o multitudine de produse. Inafara aparaturii de testare si evaluare, poti apela la noi pentru aparate folosite in urmatoarele domenii : logopedie, ergoterapie, stimulare vizuala, hidroterapie, fizioterapie, termoterapie, accesibilizari cladiri pentru persoane cu handicap etc. Inca din anul infiintarii, in 2003, firma Help Devices Activ este optiunea numarul 1 cand vine vorba despre furnizarea de produse medicale pentru cei cu nevoi speciale.

Sanatatea ta si a pacientilor tai vine pe primul loc! Alege goniometrele medicale din inox Help Devices Activ! Pentru comenzi sau mai multe informatii, te invitam sa vizitezi platforma web a companiei sau sa iei legatura cu noi utilizand datele de contact de mai jos:

S.C. Help Devices S.R.L.

Adresa: Baba Novac nr. 11, sector 3, Bucuresti

Mobil : 0724/342558

Tel: 021/3240083

Adrese de e-mail: office@helpdevices.ro ; office@help-devices.ro ; vanzari@helpdevices.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri : 8:30 – 17:30