Amenajari salon nuntiInca din cele mai vechi timpuri si pana azi, finisajele si amenajarile interioare si exterioare au constituit o problema extrem de delicata pentru fiecare dintre cei care doreau desfasurarea unor astfel de activitati. Referindu-ne strict la zilele noastre, trebuie sa remarcam faptul ca este extrem de dificil sa alegi un stil care sa te defineasca, iar apoi sa si reusesti sa ti-l expui printr-o constructie. De exemplu, atunci cand vrei un anumit stil de casa, mare, impunatoare, aspectuoasa, complexa, cu mansarda si alte dependente, se intampla sa nu stii exact cum sa arate in final. Pe langa aceste elemente, in momentul in care ai ridicat-o intervin problemele ulterioare de genul: ce culoare sa-i dai, cu ce accesorii s-a impodobesti si cum sa le asezi pe acestea din urma. Asadar, iata o lista interminabila de probleme pe care le-ai vrea solutionate cat mai rapid si cat mai bine.

O firma care te poate ajuta sa scapi de toate aceste batai de cap si care poate sa vina in plus cu idei care sa te satisfaca in domeniul amenajarilor interioare, exterioare si de finisare este compania Gali Prod din Breaza. Cu o experienta de aproape doua decenii in domeniu, firma din judetul Prahova dispunede  un personal calificat si foarte bine pregatit pentru lucrarile de constructii atat civile cat si industriale.

Dintre serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de firma din sudul tarii, cele mai apreciate sunt lucrarile de amenajare pentru saloanele de nunti (click aici). In aceasta privinta, firma realizeaza toata gama de finisaje interioare si decoreaza spatiile intr-un mod unic, pentru ca locatiile sa intruneasca toate cerintele unei nunti. O nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarui cuplu, astfel ca o sala pentru desfasurarea ei trebuie sa se ridice la standardele cele mai inalte. Acest proces nu este deloc usor, insa alaturi de Gali Prod, experti in finisari si amenajari interioare si exterioare pentru orice fel de constructie, veti fi asistati si ajutati in fiecare etapa de la ”rosu” pana la ”cheie”.

Alegerea finisajelor este un pas important, deoarece acestea reprezinta elemente care definesc conceptia arhitecturala, armonia dintre toate incaperile in general si, in acelasi timp, a fiecarei incaperi. O incapere pentru nunti trebuie amenajata si decorata special. Aceasta pentru ca nu poate fi nici prea incarcata, pentru a se potrivi apoi cu orice decoratiuni se doreste, dar nici prea simplista, pentru ca apoi nu mai are aerul acela festiv.

 Fie ca e vorba de o reamenajare sau de finisarea unei constructii noi, orice idee se poate concretiza utilizand materialele si tehnologia corecte. Pentru fiecare cerinta legata de finisaj trebuie folosite produse adecvate. Materialele de calitate care garanteaza durabilitatea si aspectul estetic al lucrarilor nu mai sunt astazi o problema pentru arhitecti, de a caror activitate depinde in mare masura calitatea vietii noastre.

In amenajarea unui salon de nunti mult visat, Gali Prod se ocupa de absolut toate aspecte, de la realizarea schitei designului general cu principalele elemente, pana la izolarea fonica a peretilor, varuirea si eventual tapetarea. In final, profesionistii firmei se asigura si de realizarea de compartimentari, placarea unor elemente cu marmura sau granit si a altor astfel de amenajari si finisaje.

Standardele si calitatile deosebite ale firmei Gali Prod sunt demonstrate de portofoliul extrem de bogat de care compania dispune. Din 1995 si pana azi firma a realizat lucrari precum: Restaurant Ambasador Bucuresti , Hotel Caro Bucuresti , Hotel Mariott Bucuresti , Mall Liberty Bucuresti , Mall Baneasa , Motel Paralela 45 Baicoi , Laboratoarele Petrom , Statiile Petrom Timisoara , sediul Bancii Romextera , Complex Privighetoarea Slobozia si multe altele.

Datele de contact:

Str. Erou Plutonier Radulescu , nr.30

Breaza , jud. Prahova

Email: office@galiprod.ro

Telefon: 0722 34 78 86 / 0728 77 08 46 / 0765 92 08 43

Fax: 0244 34 12 05

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);